За нас


About


Montre
гарантира качество. Montre гарантира неподражаем стил. Montre гарантира неподправена и неповторима индивидуалност. Montre е повече от обикновен бранд за мъжка мода. Защото Montre е символ на стил, престиж, елегантност и професионализъм.  Montre е запомнящ и отличаващ се бранд, предлагащ висококачествена мъжка официално-делова и спортно-елегантна мода - костюми, сака, ризи, панталони, палта, якета и аксесоари.

 

Story

Стартирайки през далечната 1998г., извървявайки дългия професионален път в сферата на мъжката мода и вдъхновени от елегантния съвременен мъж, ние с увереност създадохме бранда Montre. Montre е еталон за високо качество, индивидуален стил, елегантност и престиж. 

Ние залагаме на модерен аутфит, следвайки най-новите световни тенденции в модата и развитието на технологиите в облеклата. Нашата продуктова гама е с гарантирано качество на материалите и е фокусирана в две линии: официално-делова и спортно-елегантна. Montre е поставил високи изисквания и цели, които се изпълняват при производството на всеки продукт  и винаги е с акцент към най-малкия детайл. Резултатът - създаване на безупречен стил и напълно завършена визия.

Каталогът на компанията представя богато разнообразие от дрехи и аксесоари, съчетаващи класически принципи и тенденции в съвременната световна мода, отличаващи се с високо качество, модерна койка и достъпни цени. Материалите, които се използват за производството са естествени и изкуствени тъкани на базата на вълна, вискоза и полиестер.

Montre с удоволствие и гордост представя на своите клиенти:

-          Официално-делови и спортно-елегантни костюми;

-          Класически и вталени (Slim Fit) ризи;

-          Палта и якета

-          сака и панталони

-          аксесоари – вратовръзки, папийонки, бутонели, колани и др.

Всички продукти от нашите колекции не избеляват от слънцето и запазват естетичния си външен вид в продължение на години. Те са съчетание от:

-          Естествени, дишащи платове

-          Издръжливост и дълга устойчивост

-          Акурантна кройка