Модни тенденции мъжка мода 2019

05/07/2019 Новини,

Модни тенденции мъжка мода 2019

Всяко друго време на годината е подходящо за модните бутици, но не и лятото. Да наслагваш различни дрехи, да ги съчетаваш с шалове, шапки и затворени обувки е лесно и удобно, но какво се случва с модата през лятото на 2019-та година? Дрехите стават по-малко, а изборът – по-сложен. Ето няколко съвета как да съчетаете тоалетите си така, че да имате повече възможности.

 

Тениска с якичка

Нарича се още „поло“. Това е връхна дреха, създадена за нуждите на спорта и навлязла по-късно в модата като един от най-предпочитаните модели на благосъстоятелните мъже. Всеки мъж, който носи тениска с якичка, изглежда по-привлекателен в очите на околните, тъй като те подсъзнателно правят връзката между висшето общество и дрехата.

 

Тениската с якичка пада малко над ханша, така че не я дърпайте надолу. Линията, съединяваща ръкава с основата, не бива да пада по рамото или да е твърде навътре. Ръкавите не бива да са нито изпънати, нито отпуснати. Ако се чудите дали се улучили размера, вижте дали ръба на тениската покрива копчето на дънките/панталоните Ви. Ръбът трябва да е точно под него.

 

Къси панталони

Вечният въпрос: Колко къси трябва да са късите мъжки панталони? Всеки мъж сам може да прецени за себе си какво впечатление иска да направи и в каква компания се движи, но модните бутици съветват да не се притеснявате, ако панталоните Ви са къси с един-два пръста над коляното. Това дори е за предпочитане, тъй като създава комплексна визия.

 

Панталоните зависят и от дебелината на плата. През последните 20 години късите панталони все повече изтъняват и се стесняват, но тази тенденция не е подходяща за всяка фигура, така че не разчитайте на чуждите предпочитания, а се осланяйте на собствените си нужди.

 

Мокасини

Подходящи са за екскурзия и дълъг път, но и за бизнес срещи. Мокасините може би са едни от най-добре познатите обувки за лятото. Те са от „старата школа“, но не се притеснявайте, никой няма да ги помисли за старомодни. Мокасините присъстват във всеки пролетно-летен сезон. Ако досега сте ги носели с чорапи, запомнете, че в момента те се третират като сандали, а повечето хора не носят сандали с чорапи.

 

Лен

Няма по-сигурно спасение в жегите от лена. Не говорим само за ризи. Всичките Ви дрехи могат да бъдат ленени. Ще се чувствате като преродени в костюм от лен. Има само една малка подробност – вероятно ще намачкате дрехите, още докато ги обличате. Дори да се осмелите да ги изгладите с пара, докато са още на вас, пак ще ги намачкате. Ако изберете модели в по-тъмни цветове или с повече шарки, гънките няма да си личат толкова.

 

Други модни тенденции

1. Светлосини дънки – това са добре познатите изтъркани, почти бели дънки. Те са и едни от най-търсените и купувани дрехи за тази година.

2. Чанти и раници за рамо – това също е доста търсен продукт. Той е едновременно стилен и удобен. Черната кожа е подходяща за всеки сезон.

3. Винтидж часовници – освен че вършат много полезна работа, те са подходящи за всяка възраст и телосложение. С часовниците не е необходимо да се съобразявате с нищо. Часовникът е като солово изпълнение в синхронизирания Ви стил.

 

По модните подиуми

Може би не сте фен на висшата мода, но таз годишната тенденция вероятно ще Ви се понрави. Изчистеният стил се завръща – платовете са гладки и вталени, дори се чувства лека войнственост в тях. Черен костюм с фини червени ръбове от Гучи. Морско син костюм със странично закопчаване от Диор. Снежнобяло роял сако от Луи Витон. Тъмнозелени сафари панталони от Том Форд. Черни шорти от Прада. Някои от тези марки предлагат и спортни костюми в две части, покрити с камъни сваровски и други екзотични украшения.