Мъжки Зима - тенденции 2019/2020

19/11/2019

Мъжки Зима - тенденции 2019/2020

Мъжки Зима - тенденции 2019/2020

 

Навън времето е все още приятно, но не знаем дали няма внезапно да застудее, затова и трябва да се подготвите за новия зимен сезон. Не се двоумете – предложенията за модната колекция есен/зима са просто невероятни. Готови ли сте да разберете кои са водещите тенденции?

Можете да оставите шапката и ризата си у дома

Да, точно така – през този моден сезон носете костюма си на голо. Това е тенденция, която е била актуална при жените от години и беше само въпрос на време да навлезе и в мъжкиягардероб. Изберете най-стилния си костюм и най-подходящите за него аксесоари, за да изглеждате зашеметяващо.

Черното никога не излиза от мода

Знаете, хората казват „Не се обличай изцяло в черно.“ Това не е вярно. Ако не знаете как да комбинирате различните тъкани на дрехите и нюанси на черното, само тогава това правило ще важи за Вас. Крайно време е да си напишете домашното, защото Мъжете в черно се завръщат тази зима. Носете черни костюми с бели ризи и ултра тънки вратовръзки или черни пуловери.

Плетени дрехи с индивидуалност

Ако предният сезон бе белязан от тениски с принтове, сега е моментът на голямата промяна. Плетива, принтирани с картинки, е онова, от което се нуждае гардеробът Ви. Вече не само аксесоарите имат своя история, но и Вашите дрехи. Независимо дали сте поетични натури или здраво стъпили на земята, какъв по-лесен начин да извадите на показ характера си чрез принт върху жилетка или пуловер?

Моделите тук обикновено са два вида – едните са по тялото, а другите са по-традиционни. Жилетките и пуловерите, които прилепват по тялото, се шият от по-фина вълна, смесена с други материи. Тези модели са по-елегантни, изчистени, а цветовете им са богати и създават усещане за загадъчност и интелигентност. Вторият вид, традиционните, са по-топли и удобни; шият се в по-неутрални цветове, най-често сиво, имат и различни шарки, освен принта. По-свободните пуловери и жилетки придават на мъжа очарование, невинност и топлина.

Бежово, смесено с телесен цвят и… бежово

Не можете да отречете, че това е идеалната комбинация за есенно облекло! Ако комбинирате бял панталон с плетен пуловер и дълго вълнено палто в бежово, определено няма да мислите дълго. Можете да замените бежовото палто с ботуши в същия цвят и да ги подчертаете с подобен колан. Не забравяйте слънчевите очила!

Ако се спрете на палто, най-популярните варианти са с две и три копчета, дизайнът – изчистен, платът – вълнен, а реверите – остри. Можете да намерите и модели без копчета, но те са по-скоро за есента. Не се препоръчват шлифери в този цвят като алтернатива. Ботинки и маратонки във всички нюанси на бежовото са напълно приемливи. Ако изберете подметки с релефни грайфери, можете да ползвате ботинките както през есента, така и през зимата, чак до средата на пролетта.

Мъжествени в кожа

Готови ли сте да разберете кой е един от модните декрети тази зима? Онези, които носят кожа от глава до пети, знаят за какво иде реч. Можете да сте по-груби, в стил „моторист“, но можете да се спрете и на нещо по-елегантно. Без значение от Вашия избор, аксесоарите са задължителни – гривни с черна маниста.

Пижамите са гот!

Вдъхновението за тази мода е Холивуд от 60-те години. Ако се изкушавате от по-лежерните модели, заложете на кадифе и коприна. Може и да е пижама, но трябва да е най-високо качество.

Мъжка чанта за врат

В началото на 21 век беше модерно да се носят Mp3 плейъри около врата, а сега тази мода е изместена от малките чанти с къса каишка. Те се носят провесени на врата, подобно на верижка, и са особено полезни, ако пътувате извън страната и искате да скриете документите и парите си под дрехите. Моделите са разнообразни и може да намерите за всеки джоб.

Вижте всичките ни актуални предложения за зимния сезон тук : https://montre.bg/oktomvri-2019