Вталени мъжки ризи или какъв друг модел да изберете

04/05/2019 Новини,

Вталени мъжки ризи или какъв друг модел да изберете

През последните години мъжките ризи стават все по-популярни в мъжкия гардероб.

Вече има много и най-различни модели, кройки и видове и ризата отдавна не е скучната дреха която е била в миналото. Но как да изберем правилния модел мъжка риза. Първо трябва да определим за какъв повод избираме риза – официален, работа или за свободното време и нощните заведения.

Официална риза (риза за офиса)

Ако например търсите официална риза която да можете да носите ежедневно е добре да се спрете на стандартните материали и кройки които са от естествени материи. Със тях ще се чувствате добре ежедневно и ще изглеждате перфектно. С джоб или без джоб ? Ризите с 1 джоб обикновено спадат към по неформалните модели, които могат да се носят както в офиса така и извън него в свободното време. Тук на който и от двата избора да се спрете ако не е строго официално можете да избирате между двата варианта. Но ако повода е строго официален – например сватба, кръщене, кумство и друг определено изберете модел риза без джоб. Особено важно е да намерите подходяща кройка и размери. В краен случай разбира се винаги можете да дадете ризата на шивач който да прекрой размерите по вашите такива. Този тип ризи могат да бъдат носени с вратовръзка или папийонка. Ако изберете модел за папийонка определено търсете модел риза с подходяща яка за максимално добър стил и вид.

Риза са свободното време

Тук избора е голям и можете да търсите всякакви модели които ви харесат, на шарки на карета, на райе, с джоб или без джоб и др. Най-важното е да изберете точните размери. Винаги е добре да избирате модели, които когато ги облечете нямат излишна материя която да ви стърчи – можете да погледнете и моделите с вталена кройка, ако са подходящи за вас.

Вталени мъжки ризиslimfit

 

Този тип ризи стават все по-популярни защото прилепват идеално по вас и създават усещането за точни пропорции и размери на тялото. Има и различни все по раздвижени размери и кройки които позволяват почти всички размери да бъдат вариант slimfit. Този тип ризи най-често се използват за заведения, ресторанти и други подходящи места. Могат да бъдат носени с вратовръзка. Те стоят чудесно както със панталон така и с дънки. Могат да се носят както прибрани в панталона / дънките така и извън тях.