Спортно-елегантни мъжки дрехи от montre.bg

07/01/2018

Спортно-елегантни мъжки дрехи от montre.bg

 

Когато става дума за официално-делови стил в необятната мъжка мода, първата ни асоциация е за строга и прилично изглеждаща визия. Например, стилните и официални мъжки ризи в светли нюанси, приятно съчетани със спортни мъжки сака, и идеално изгладените панталони, стилната вратовръзка и излъсканите до блясък мъжки обувки несъмнено са стандарт в впечатляващата мъжка мода. Черният мъжки костюм обикновено е предназначен за тържествени събития, докато тъмносините и сивите официални костюми за мъже са по-подходящи за бизнес срещи. 

Изцяло контрастиращи на официалния стил в мъжката мода са видовете спортно елегантни мъжки дрехи (костюми). Факт е, че спортният стил не е любим единствено на тийнейджърите, но и на много мъже – неговата привлекателност се крие в комфорта на дрехите и разчупената визия. По правило спортният стил е универсална метрика. Спортно-елегантните костюми на Montre.bg биват чудесен избор, както за посещение на социални и културни събития, така и в ежедневието.

Основен момент при избора на спортно-елегатна визия е тя да бъде маскимално удобна в ежедневието. Дрехите трябва да създават удобство като следва да са подходящо съчетани помежду си.

Особено актулани и интересни са комбинациите между официалните и ежедневни мъжки облекла, т. нар. Свободния бизнес стил в мъжката мода. Този стил не е крайно делови, тъй като при него липсват някои задължителни модни „правила“.

За нестрогия бизнес стил са подходящи мъжки облека, които господата обличат в ежедневието си: пуловер, риза, жилетка, сако, панталони, обувки. За мъжкия бизнес стил са предпочитани и класическите официални мъжки костюми, при които обаче се допуска липсата на ключов елемент –вратовръзката или папионката. Друго - цветовият стандарт не е задължителен – моделите вталени мъжки ризи може и да не са бели, а пъстри с различни нюанси и модели. При официалните или класически мъжки ризи също има страхотно изобилие, което можете да разгледате в каталога на Montre.bg.

Montre.bg: мъжки костюми онлайн

При този вид облекла ежедневният костюм се съчетава със стандартни спортни аксесоари/компоненти от ежедневното облекло: кецове, дънки или джинси, тениски. Спортно-елегантният стил е идеален избор за младите хора, които не обичат излишните официалности и претрупания външен вид като цяло. Интересен вариант за спортно-елегантна визия за офис е: дънки, светло сако, наметнато върху ярка тениска, мокасини и допълнение от спортна чанта през рамо – и ето, че вашата младежка визия вече е неустоима!

Красиви и елегантни мъжки костюми от Montre.bg

Montre.bg е топ магазин за мъжки костюми, мъжки сака, мъжки ризи, мъжки панталони и мъжки аксесоари с центрове в Пловдив и Асеновград. Младите кавалери, застанали на прага на зрелостта, трябва да изглеждат не по-малко бляскаво и стилно от своите дами. Официалният мъжки костюм е задължителен и за тържествен случай като сватба.

В областта на мъжката мода Montre.bg успя да изгради стабилна клиентска база през годините, която не престава да се увеличава. Стремим се да задоволим индивидуалните потребности на всеки, доверил се на опита и професионализма на Montre.bg.

Заповядайте при нас! Ние ще се погрижим за Вашата официална визия за абитуриентския бал или друго значимо събитие! Montre.bgмагазинът, който те разбира!