Избор на костюм каре

04/02/2018

 

Карирани костюми

 

Абитуриентският бал е събитие, което всеки млад човек очаква с голямо нетърпение. В една шеметна вечер съучениците се събират заедно, за да се повеселят преди да се отправят към живота на зрели хора. И, разбира се, всички момчета и момичета желаят да изглеждат ослепително и да направят страхотно впечатление едни на други.

 

Модните тенденции за 2018 г. категорично разкриват, че сред най-предпочитаните абитуриентски костюми в мъжката мода са тези с всякакъв вид десен каре - едро, ситно и по-дискретно каре. Когато видите млад човек, облечен в кариран костюм, със сигурност можете да кажете, че пред вас се намира младеж с отличен вкус. Бъдете уверени, че костюмът на каре е прекрасен избор за вашия абитуриентски бал през 2018 г. Той е оригинален и модерен, подходящ за смелите и уверени в себе си абитуриенти, които искат цяла вечер да попадат в полезрението на младите дами около тях.

 

Главното преимущество на карирания костюм е, че е универсален. От една страна той подчертава индивидуалността на младия човек, който празнува успешното приключване на училище, а от друга позволява създаването на различни модни съчетания. В магазини Montre.bg можете да откриете прекрасни предложения за костюми на каре, с които да се почувствате като истинска звезда в празничната вечер.

 

Карираният костюм създава необикновен и креативен имидж на абитуриента. Карето е интересно и привлича погледа, когато става въпрос за мъжки облекла.

 

Много важен момент при избора на елегантен мъжки костюм в десен каре е по какъв начин той ще се съчетае с останалите аксесоари, допълващи тоалета за абитуриентския ви бал. Montre.bg ще ви помогне в тази нелека задача. Основен принцип, който се препоръчва при подбора на официален мъжки кариран костюм е, че именно той трябва да бъде голямата атракция в тоалета – тоест карето привлича голямото внимание, независимо дали е едро или ситно, и поради тази причина трябва да се съчетава с аксесоари в еднотонни цветове.  

 

Карираните костюми на магазини Montre.bg могат да се похвалят с изключителни качества, благодарение на които със сигурност ще привлекат всички погледи в абитуриентската вечер.

 

-     На първо място те се отличават с безупречен стил и кройка. Високото качество на материалите е задължително за всеки един от моделите, които ще намерите в нашите магазини;

 

 

 

-     Костюмите на Montre.bg идеално прилягат на всяка фигура. Те скриват определени недостатъци на дадено телосложение, като освен това имат свойството да подчертават някои негови достойнства;

 

 

 

-     В нашите магазини ще намерите облекла, изработени от първокласни материи и тъкани на водещи френски, немски и италиански марки;

 

 

 

-     Разнообразието от стилове сред карираните костюми на Montre.bg е голямо. При нас абитуриентите ще открият карирани костюми на едро, ситно и дискретно каре с множество джобове, триъгълни ревери и др. Панталоните са снабдени със задни джобове на копчета и странични джобове.  Цветовата гама при карираните костюми е представена с нюанси в сиво и синьо.  

 

 

 

-     Заповяйдате във физическите магазини на Montre.bg, за да си изберете стилен мъжки костюм на добра цена! Очаква Ви професионално обслужване и богат избор от стилни мъжки костюми!