Модерните мъжки аксесоари през 2018

25/03/2018 Полезно,

Модерните мъжки аксесоари през 2018
Модерните аксесоари за мъже могат да доведат образа на съвременния мъж до съвършенство. Нека разгледаме тенденциите за 2018 г. сред най-популярните топ мъжки аксесоари.
В някои случаи удачно подбраната вратовръзка може да замени целия комплект от мъжки аксесоари. Много дизайнери и стилисти отбелязват, че именно вратовръзката придава елегантност, завършеност и истински делови стил. Неслучайно вратовръзката се нарежда сред топ мъжките аксесоари. Тенденциите при нея през 2018 г. са следните:
Вратовръзки с фигури се носят само с едноцветни ризи;
Дължината на вратовръзката трябва да бъде такава, че краят й да съвпада с нивото на катарамата на колана;
Едноцветната вратовръзка хармонира с карирана риза.
Наред с вратовръзките, много интересни са и стилните папионки. Те носят в себе си креативност и младежки дух, като същевременно могат да бъдат и солидно допълнение на деловия костюм.
Следващ не по-малко важен и стилен мъжки аксесоар е коланът. Той изпълнява редица важни функции в модния гардероб на мъжа. Модерните мъжки колани безспорно имат естетически качества. Наред с това, те фиксират панталоните, свързват долната и горната част на облеклото, хармонизират пропорциите на тялото, придават завършеност на костюма и дори допълват някои индивидуални черти на собственика си.
Номер 1 сред аксесоарите за мъже 2018 г. са черните мъжки колани, изработени от естествена кожа. Разбира се, първенството се води от най-известните марки – Армани, Boss, Филип Плейн, Tommy Hilfiger.
Както се казва, съвършенството се крие в детайла. Мъжете, които умеят да се обличат модно и с вкус обръщат внимание на един много ключов детайл – мъжките бутонели. Така се наричат копчетата за маншетите на ръкавите на ризата. Много е важно да се знае, че само луксозните ризи имат прорези за бутонели. Поради тази причина самото наличие на този мъжки аксесоар по облеклото ви вече казва много на околните за вас – вие сте модерен и елегантен мъж, който вярва в себе си и умее да оценява красотата.