Вталени мъжки ризи slimfit

Показване:
Подреждане по:

Вталена мъжка риза зелено каре ЛЕН

<p>Ако искаш да разчупиш визията си и да изглеждаш зашеметяващо дори в ежедневието си, експери..

69.00лв 47.90лв

Модел: 3179
S M
Вталени мъжки ризи slimfit

Различни видове slimfit online 

На мъжките тела, за разлика от женските, им липсват извивки, заоблени форми, но все пак има няколко вида фигури. Съществуват пет основни типа торс – овален, триъгълен, обърнат триъгълник, правоъгълен и ромбовиден. Този тип ризи не отиват на всички, по-точно, те се препоръчват единствено на обърнатия триъгълник и, в някои случаи, на правоъгълния торс. Това обаче съвсем не означава, че с търпение и труд не можете да носите най-сексапилните модели, създавани някога. 

Видове :

  1. Обикновени – всичко е вталено – ръкавите, раменете и талията. Онова, което ги различава, е видът на плата:

            - поплин – мек, лек и тънък плат. Идеален за лятото, комбинира се чудесно със сако и може да диша. Колкото повече нишки има, толкова по-луксозен е поплинът.

            - Оксфорд – макар и тежък, той е изключително мек и издръжлив плат. На външен вид изглежда като плетена кошница.

            - сатен – има блясък в текстурата си и може да се носи и на неофициални събития.

            - диагонална сплитка – лесен за гладене, трудно се мачка. Придава интелигентен външен вид.

            - кръстосана сплитка – много популярна през 50-те години и идеален избор за работното място.

            - шевронен – известен още като“рибена кост“ заради зигзагообразните си V-форми. Използва се предимно като част от вечерен тоалет.

            - лен – лек и проветрив плат, подходящ за лятно време. Става по-мек с всяко пране.

            - линеарен – съдържа ликра и памук. Релефната повърхност от линии е най-предпочитана.

  1. Модели без гладене – най-големият проблем при slimfit моделите е, че се мачкат лесно, особено ако са ушити от лен. Още през 60-те години на миналия век обаче са създадени ризи, които нямат нужда от гладене. Отрицателната им страна е, че за да се постигне този ефект, те се потапят във формалдехид, който може да предизвиква раздразнение на кожата при някои хора. 

Класически мъжки ризи онлайн

Обърнатият триъгълник се среща още като V-форма. При жените това е и формата на пясъчния часовник. Това означава, че раменете са по-широки от талията. Можете лесно да сбъркате вталената риза с „атлетична“ – тя се изработва по сходен начин за мъже, които обичат спорта и работят специфично върху торса и ръцете си. 

Разлика между „атлетичен“ и „втален“ (слимфит) модел

Slimfit видовете се шият по-прилепнали към тялото, което ограничава движенията на ръцете. За разлика от стандартните, вталените модели не са провиснали около кръста и нямат излишен плат. Атлетичните модели съществуват, защото мъжете, занимаващи се със спорт, изпитват сериозен дискомфорт от вталените – не могат да се движат изобщо и копчетата се късат. Ето защо атлетичните ризи се шият с по-широки ръкави и по-голямо пространство за раменете, докато около талията те са почти прилепнали. 

Спортно елегантни с дълъг ръкав - правилния модел

Когато купувате вталена кройка, винаги гледайте да има поне четири пръста допълнителен плат около талията, защото когато сядате, ризата ще се изпъне и това ще Ви накара да се почувствате неудобно, особено когато шофирате. Ръкавите са малко по-специфични – те трябва да стигат до дланта Ви, тъй като при движение ще се наберат нагоре. Ако имате по-дълги ръце, със сигурност ще изпитате стягане около китките. Отворът около раменете може да е разположен по-нагоре, което ще Ви осигури свобода на движенията, но така ръкавите ще се набират по-лесно. Затова е за предпочитане да изберете модел  с по-ниско разположени отвори. Раменете винаги са стегнати, за да се получи този слим ефект. Но линията на самите рамене не трябва рязко да свършва при ръкава, а постепенно да се спуска надолу.

Как се носи вталена риза?

Казано по друг начин – дали ризата трябва да се втъкне под панталона или да остане над него. Отговорът е – втъкната. Вталената кройка следва линиите на тялото Ви, така че ако не я втъкнете под панталона, тя ще очертае линията на колана и ще изглежда не на място.

Оценка 5 от 58 гласа.

Често задавани въпроси

Каква е разликата между SlimFit и стандартните кройки?

SlimFit ризите са проектирани да обгърнат тялото по-близко от стандартните кройки, като осигуряват по-вталена и модерна визия. Те са по-вталени около талията.

От какви материали са изработени?

Нашият асортимент от SlimFit ризи често включва висококачествени материали като памук, лен и смеси, които осигуряват комфорт и дълготрайност. Някои модели съдържат и лека разтегливост за допълнителен комфорт.

Как да избера правилния размер на SlimFit риза?

Препоръчваме да проверите нашата таблица с размери, която включва измервания на гърдите, талията и дължината на ръкавите. Измерете себе си според указанията в таблицата, за да определите най-подходящия размер за вас.

Мога ли да нося SlimFit риза при официални поводи?

Разбира се! Нашите SlimFit ризи са идеални за различни случаи, включително официални събития, бизнес срещи или специални поводи. Те се комбинират чудесно с официални панталони или костюми.

Има ли нужда от специални грижи?

За да запазите качеството на вашите SlimFit ризи, препоръчваме да следвате инструкциите за грижа на етикета. Обикновено това включва машинно или ръчно пране на ниски температури и избягване на силна центрофуга.

Мога ли да върна или да заменя SlimFit риза, ако размерът не ми пасва?

Да, предлагаме възможност за връщане или замяна при условие, че ризата не е носена и има запазени етикети. Моля, вижте нашата политика за връщане и замяна за повече информация.